xxx

WELKOM bij WEB-organisatieontwikkeling

Meesterlijk in de ontplooiing van talent door middel van training en coaching met een duurzaam resultaat.

Wij stellen ons met plezier aan u voor

WEB-organisatieontwikkeling is een samenwerkingsplatform voor professionele trainers, coaches en trainingsacteurs. Wij delen met elkaar de passie om het potentieel van individuen en organisaties volledig en duurzaam te ontplooien. Onze visie op ontwikkelen verbindt ons. Ons commitment in combinatie met ons vakmanschap zetten we enthousiast in voor onze klanten. Het is onze missie om talent te laten bloeien.

Eigen in training & coaching

Binnen WEB-organisatieontwikkeling hebben wij een gemeenschappelijke visie op het duurzaam ontwikkelen van mensen en organisaties middels training en coaching. Op basis van onze professionaliteit en jarenlange ervaring treden wij in overleg met onze klanten om maatwerk trainingen en coachingstrajecten te ontwikkelen. Elke training, elk coachingstraject en iedere visualisatie is een uniek product, dat voortkomt uit de samenwerking tussen ons en onze klant. Maatwerk in hoofdletters. Onder andere door het intensieve support programma, dat wij aan individuele deelnemers aanbieden, zijn onze diensten onderscheidend. Over dit programma leest u meer bij de informatie over onze afzonderlijke diensten.

Optimalisatie van uw rendement van een training of coaching

Wij laten ons bij de ontwikkeling en uitvoering van trainingen, coachingstrajecten, visualisaties en ons overige diensten inspireren door dromen, door durven en door doen.
Het rendement voor u bepaalt onze definitieve koers. Om resultaten optimaal te borgen hebben wij aan al onze diensten een ondersteuningsprogramma gekoppeld, dat doorloopt tot ver na de laatste trainingsdag of het laatste gesprek van een coaching. Zó begeleiden wij individuen, teams en organisaties op hun weg naar dieper inzicht, krachtiger overtuiging en grotere slagkracht om ambities te verwezenlijken.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn
AddThis Social Bookmark Button

Blog

aanmelden